top of page

KURSER & WORKSHOPS

IMG_7985.HEIC

Teaterkurser för barn och unga (I Floda lada, våren 2023)

Mejla ditt intresse och så återkommer vi ifall det uppstår avhopp till kurserna.

- Fortsättningskurs för dig mellan 9-12 år

- Teaterkurs för dig mellan 9-12 år

(ny - ingen erfarenhet krävs)

- Teaterkurs för dig mellan 6-8 år

(ny - ingen erfarenhet krävs)

 

Tryck på knappen nedan eller skriv till stationsteatern@gmail.com

FULLBOKAT

Teaterworkshop / Impro

På eventet, kick-offen, möhippan eller bara för ett gäng nyfikna?
Vi erbjuder roliga kurser och aktiviteter för alla åldrar och kan skräddarsy utifrån era önskemål.


Vi kan erbjuda ett roligt sätt att utvecklas, komma närmre och skratta tillsammans! Har ni frågor och funderingar så tveka inte att mejla oss på stationsteatern@gmail.com

IMPRO
Utmana dig själv med improvisationsövningar! Improvisationsteater har under de senaste åren blivit väldigt populärt och kan få även den blygaste att flyga! Utan manus och med hjälp av olika lekar och övningar kan impro bli det roligaste du någonsin provat! Passar olika åldrar och är en perfekt ice breaker.


TEATERWORKSHOP
För dig som vill testa skådespeleri Vi utforskar vår egen röst och kropp genom uppvärmning, övningar och såklart - lek! Du behöver inte ha erfarenhet av skådespeleri utan vi testar oss fram tillsammans! Perfekt för den som är nyfiken på hantverket skådespeleri. Kan anpassas utifrån behov och önskemål.

Mejla en fråga eller ett önskemål

Colored Theatre Lights
Microphone

Annat utbud

ANDRA AKTIVITETER
Med vår erfarenhet av pedagogik och skådespeleri som grund kan vi även utforma aktiviteter som passar den särskilda situationen. Vi kan till exempel arrangera enklare aktiviteter för barn och unga under festivaler eller liknande event. Det skulle också kunna vara guidningar med tema eller tipspromenader med dramatiska inslag. Vi tar även emot konferencieruppdrag där vi kan anpassa tematik och känsla beroende på sammanhang.

RÖSTSKÅDESPELERI/RÖSTINLÄSNING

Behöver du en röst till din reklamfilm? Som skådespelare är vi utbildade att använda rösten på bästa sätt. Kanske behövs en inläsning av information eller annan text? Vi hjälper dig!
 

Mejla en fråga eller ett önskemål

bottom of page