top of page

KURSER & WORKSHOPS

HÖSTEN 2024

FRI TEATERGRUPP
är en kurs för dig som är 11+ år och som vill ingå i en grupp där ni skapar och visar scenkonst! I kursen ingår självständigt arbete samt samarbete med andra deltagare. Ni erbjuds manus och annat material samt tar själva fram idéer om marknadsföring och det sceniska arbetet. Vi erbjuder kunskap och handledning i den konstnärliga processen samt spelar en eller flera offentliga föreställningar. Vi ses vanligtvis i Floda Lada.

TEATERKURS FÖR DIG
som är mellan 6-10 år och vill leka, fantisera och utmanas i roliga teaterövningar! Du behöver inte ha erfarenheta av teater.Kursen hålls främst i Floda Lada. Vi kommer bjuda in familj/vänner på sista träffen för en uppvisning. Vi lägger stort fokus på gruppens önskemål och dynamik.

TEATERWORKSHOPS

för dig som har en intellektuell funktionsnedsättning och är intresserad av teater eller vill prova för första gången.

Under våren/sommaren 2024 pågår planering och studiebesök där målet är att utveckla en rolig kurs inför hösten. Kursen hålls någonstans i Lerums kommun. Mer info kommer!

Workshops med Stationsteatern

Stationsteatern erbjuder olika typer av workshops i teater!
OBS! Våra priser varierar beroende på olika förutsättningar såsom plats och omfattning. Vi gör allt vi kan för att möta dig/er budget.

Vår vanligaste workshop är en grundläggande teaterworkshop för barn på mellanstadiet. Denna ger barnen möjlighet att utvecklas och komma närmare varandra! Kan anpassas till andra åldrar. Den här workshopen ger även kunskap i vad teater är.

Vi gör ofta roliga workshops under lov eller helger på olika platser runt om i regionen - här och på våra sociala medier kan du läsa ifall någon workshop är aktuell framöver. Du kan också boka oss på festivaler, under barndagar eller andra roliga event.

 

 


 

Våra kurser drivs i samarbete med

bottom of page