FÖRSKOLA / SKOLA

Billie Lou och Lille Bo-4.jpg

Här kan du boka de föreställningar som just nu spelas för förskola & skola. Klicka dig fram för att läsa mer om utjämingsbidrag och arrangörsstöd.

Som uppsökande verksamhet kommer vi oftast direkt till förskolan, biblioteket eller kulturhuset - och vi vill att det ska fungera så bra som möjligt. Använd bokningsformuläret nedan för att boka våra föreställningar längre ned på sidan.

Vid frågor kan du alltid mejla oss direkt på
stationsteatern@gmail.com

Foto: Sigge Fabiansson

BOKNINGSBARA FÖRESTÄLLNINGAR

"BILLIE LOU & LILLE BO: livets sista bästa dag"

Billie Lou och Lille Bo: livets sista bästa dag är en dramatisering av boken med samma namn. Föreställningen vänder sig i första hand till förskolebarn mellan 3-6 år.

Uppsökande föreställning som funkar både utomhus och inomhus.


TURNÉINFORMATION
 

Längd: 30 min

Publikantal: 70 (barn + vuxna)

Pris: 10.000 kr. Kostnader för ovanligt långa resor kan tillkomma. Logi och traktamente enligt överenskommelse. OBS! För förskolor i Göteborgs stad gäller utjämningsbidrag. I övriga Västra Götaland kan du som arrangör nyttja arrangörsstöd.

Scen: 5m x 5m inkl. publikplatser

 

Takhöjd: 2,6 m

El: 1 vanligt eluttag

Rigg & rivningstid: 1 h före och 30 min efter

 

Kontakt: stationsteatern@gmail.com

Ida Myhrman 0703605730

 

mindretant.png

BOKA FÖRESTÄLLNING

Psst! Tänk på att boka i tid!

Stationsteatern arbetar med barn och unga som sin primära målgrupp och är måna om att alla som vi möter ska få en trygg upplevelse! Vid föreställning på t.ex. förskola kan det därför vara bra att både vi och ni som arrangör har pratat ihop oss ordentligt. Ibland vill vi dessutom skicka med material för pedagoger och barn att ta del av innan eller efter föreställning.

Har ni frågor eller funderingar så tveka inte att ringa eller mejla oss direkt. Kontaktuppgifter finns längst ner på sidan. 

 
BOKA HÄR
arrow&v

Tack! Vi återkommer snart!

Logga_original.png